Skip Navigation
Ο Ρ Ο Ι   Χ Ρ Η Σ Η Σ

1. Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,  θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, στον αριθμό τηλεφώνου που δηλώσατε στην παραγγελία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί.
2. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται ως αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής θα σας γνωστοποιηθούν κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μέσω τηλεφώνου. Ζητούμε συγνώμη, αλλά για τεχνικούς λόγους, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης αναγραφής των εξόδων αποστολής στην ηλεκτρονική παραγγελία.
3. Η παραγγελία αποστέλλεται εντός τριών ημερών από την ημέρα που έγινε η επιβεβαίωσή της.
4. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η παραγγελία του να αποσταλεί μέσω ΕΛΤΑ Express, Courier, ΚΤΕΛ, ή μεταφορικής εταιρίας, θα πρέπει να το δηλώσει στο πεδίο «Σχόλια παραγγελίας» της ηλεκτρονικής φόρμας παραγγελίας, και τα επιπλέον έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
5. Οι πελάτες εξωτερικού  πρέπει να προκαταβάλουν το αντίτιμο της παραγγελίας τους και τα έξοδα αποστολής της (αφού ενημερωθούν για αυτά τηλεφωνικά) με κατάθεση του συνολικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό με IBAN: GR 5802602040000210100290541 και SWIFT (BIC): EFGBGRAA της Τράπεζας EUROBANK και κάτοχο λογαριασμού την Χριστιανική Ένωση Εργαζομένης Νεολαίας. Η παραγγελία θα αποστέλλεται εντός τριών ημερών από την ημέρα οριστικοποίησης της κατάθεσης.
6. Η επιχείρησή μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ζημίες που προκλήθηκαν στα αποστελλόμενα είδη από αμέλεια του μεταφορέα.
7. Επιστροφή ειδών γίνεται δεκτή μόνο συνοδεία των σχετικών παραστατικών τους.
8. Τα είδη που έχουν δική τους ειδική συσκευασία, γίνονται δεκτά προς επιστροφή μόνο εφ’ όσον ευρίσκονται μέσα στη συσκευασία, και αυτή δεν έχει υποστεί καμιά φθορά.
9. Η επιχείρησή μας δεσμεύεται για την αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικού είδους από άλλο άρτιο όμοιό του, ή άλλα είδη της ίδιας αξίας.  Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
10. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των ελαττωματικών ειδών, βαρύνουν την επιχείρησή μας.
11. Βιβλία δεν γίνονται δεκτά προς επιστροφή, εκτός από περιπτώσεις κακέκτυπων.
12. Η παραγγελία ειδών μέσω της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την κατανόηση και αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.